Southmead ligoninė

Bristol, UK
Eiti į:

  • Sveikatos centrai
  • £450m
  • North Bristol NHS Trust
  • Carillion
  • BR Hodgson

 

Nauja „super ligoninė“ Bristol vietovėje,  buvo baigta statyti 2014 metais, kurios vertė  430 milijonų svarų. Užima 113 000 m² HUotą, ši moderni ligoninė siūlo 800 ligoninės lovų, 24 modernias operacines sales,  gelbėjimo tarnybos malūnsparnių nusileidimo vietą ir greitosios pagalbos skyrių, užtikrinantį globą dideliam pacientų skaičiui. Įsikūrus 17 ha HUote, anksčiau skirtame kitiems tikslams, Southmead ligoninė jungia du objektus vienoje vietoje. Ši institucija nustatė naujus standartus britų sveikatos apsaugai dėl pavyzdingos pacientų priežiūros ir rūpesčio dėl jo geros savijautos, kuri yra įstaigos veiklos pagrindu. Carillion pagrindinis projekto rangovas pasirinko BR Hodgson kaipo gipskartonio HUokščių montavimo subrangovą, BR Hodgson pasirinko Siniat kaipo pagrindinį tiekėją.

Didžiausias iššūkis susijęs gipskartonio HUokščių montavimu, tai buvo darbų skalė, kuri buvo susijusi su didžiąja sale ir 38 km sienomis. Prisitaikymas prie papildomų griežtų patvarumo reikalavimų, tiek skuriuose, kaip ir kitose klinikų patalpose, taip pat tapo didelis iššūkis, tačiau su detalia Siniat technine specifikacija pavyko su juo susidoroti.

GTEC Megadeco at Southmead Hospital. Healthcare case study.
Apie 38 km

sienų buvo pastatyta pagal šį projektą

110000

Tiek gipskartonio HUokščių buvo panaudota projekte.

GTEC Megadeco at Southmead Hospital. Healthcare case study.

"GTEC Megadeco turi gamykloje dekoruotą paviršių, dėl kurios nereikia vykdyti susijusių su grunto dėjimo, tai brangaus laiko taupymas".

Matt Ball, Projects DirectorBR Hodgson

Efekt

Ši moderni ligoninė pirmą kartą po vienu stogu subūrė daugumą paslaugų, siūlomų senų Frenchay ir Southmead ligoninių. Sveikatos apsaugos paslaugų integracija šioje naujoje, specialiai pritaikytoje ligoninėje reiškia, kad pacientai gali naudotis naujomis paslaugomis, technologijomis ir gerinti aHUinką. Geriau buvo pasirūpinta pacientų privatumu ir orumu, buvo įrengtas „klinikinis koridorius“, o tai reiškia, kad pacientai jau nėra vežiami pagrindiniais, viešai prieinamais koridoriais. Tai taip pat reiškia, kad NHS North Bristol fondas sumažino energijos suvartojimą, nes sergančių salės yra iš šildančios ryto saulės pusės, bet karščiausiu dienos metu yra nuo jos uždengtos, o tai žymiai sumažina reikalingos energijos sunaudojimo kiekį.


Siniat arti tavęs